Text till justin bieber all i want for christmas is you (superfestive!)

by baggu

Justin Bieber och ”All I Want for Christmas Is You (Superfestive)”

Vem är förvånad över att när två musikaliska kraftpaket som Justin Bieber och Mariah Carey slår sina talanger samman, att vi får ett av de mest festliga jullåtarna någonsin? Justins version av Mariah’s julhit, ”All I Want for Christmas Is You (Superfestive)”, är verkligen någonting att uppleva.

Artist Låttitel Genre
Justin Bieber All I Want for Christmas Is You (Superfestive) Pop, Julmusik
Mariah Carey All I Want for Christmas Is You (original) Pop, Julmusik
Låtlistposition 6 (USA) 1 (Storbritannien)

Vad gör den här versionen speciell?

Vad det är som gör denna version speciell är ju först och främst Justin Biebers röst. Hans otroliga sångförmåga tar Mariah’s klassiska låt till nya höjder. Han får låten att kännas uppdaterad och modern, samtidigt som han behåller den festliga känsla som vi alla älskar. Mariah’s originalversion var fantastisk, men Justin har verkligen gjort denna låt till sin egen.

Varför ska du lyssna på den här låten?

Listen up! Om du gillar julen, popmusik, fantastiska röster och en riktig stämningshöjare – då är ”All I Want for Christmas Is You (Superfestive)” låten för dig. Gillar du att sjunga med till dina favoritlåtar med en varm choklad i handen och julljus glittrande runt omkring dig? Då är detta verkligen julmidnattens soundtrack för dig. Så, varför vänta? Låt Justin Bieber förgylla din julafton!

Relaterade inlägg