Kontakt

by baggu

Vi är alltid glada över att höra från våra läsare, samarbetspartners och potentiella kunder. Oavsett om du har frågor, feedback eller förslag, är du välkommen att kontakta oss. Vi försöker alltid att svara så snabbt som möjligt.

Skype

För att göra kommunikationen enklare föredrar vi att använda Skype. Vänligen kontakta oss på SkypeID: live:.cid.d5c381bed0056b6c för att diskutera eventuella frågor eller samarbeten. Vi kan ordna för en video- eller röstchatt, och det är oftast det snabbaste och mest effektiva sättet att kommunicera med oss.

Skype IDTillgänglighet
live:.cid.d5c381bed0056b6cMåndag till Fredag, 9:00 – 17:00 CET

Kontaktformulär

Du kan även använda vårt kontaktformulär om du vill. Men vi vill påminna om att e-post inte är det mest tillförlitliga sättet att nå oss, eftersom mycket spammejl glider igenom och förfrågningar kan missas. Vi rekommenderar att du använder Skype för att försäkra dig om att din förfrågan når fram till oss. Om du ändå väljer att använda kontaktformuläret, var vänlig och fyll i alla obligatoriska fält så noggrant som möjligt, så att vi kan återkomma till dig på bästa sätt.

Tack för att du väljer att kontakta oss på Baggu. Vi ser fram emot att höra från dig!