Måste man ha tinder gold för att se matchningar

by baggu

Måste man ha Tinder Gold för att se matchningar?

Nej, det är inte nödvändigt att ha Tinder Gold för att se matchningar. Tinder Gold är en betaltjänst som erbjuder vissa extrafunktioner, men de grundläggande funktionerna som att svepa höger/vänster och se matchningar är tillgängliga för alla användare. För att se dina matchningar, klicka bara på meddelandeikonen i övre högra hörnet av huvudskärmen.

Fördelar med Tinder Gold

Tinder Gold ger dig tillgång till premiumfunktioner som obegränsade likes, fem super-likes per dag, en boost per månad (detta gör din profil synlig för mer användare), och möjligheten att se vem som redan har gillat din profil. Med Tinder Gold kan du också omedelbart se dina matchningar utan att behöva svepa.

Funktioner Gratis Tinder Gold
Svepa höger/vänster Ja Ja
Se matchningar Ja Ja
Obegränsade likes Nej Ja
Se vem som har gillat din profil Nej Ja

Är Tinder Gold värt det?

Om du är en frekvent användare av Tinder och vill maximera din upplevelse, kan Tinder Gold vara värt det. Det ger dig fler funktioner och ökar dina chanser att få matchningar. Men om du är nöjd med de grundläggande funktionerna och inte har något emot att svepa för att se dina matchningar, kan gratisversionen vara tillräckligt för dig. Så, du måste inte ha Tinder Gold att se matchningar, valet är upp till dig!

Relaterade inlägg