Älskar älskar inte säsong 3 så gick det sen

by baggu

Hoppas du kommer ihåg ”älskar älskar inte säsong 3”? Jag har grävt runt och hittat information om vad som hände för några av deltagarna efter kamerorna slutade rulla. Jag menar, vem vill inte veta om deras favoritpar är fortfarande tillsammans, eller om de blir deprimerade av chokladen de gick igenom efter säsong 3 släpptes? Låt oss dyka rakt in.

Vad hände med våra favoritpar?

Kom ihåg när Anders och Britta var det par vi alla hejade på? Åh, hur oroliga vi var när vi såg deras darrande läppar, förväntande och rädda, medan de uttalade de dödliga orden, ”Älskar, älskar inte.”

Väl, här är en liten uppdatering om vad som hände sen.

Namn

Relation Status

Uppdatering

Anders och Britta Gifta Nu är de lyckligt gifta och har två barn.
Fredrik och Ulrika Separerade De har gått vidare och har hittat kärlek i nya förhållanden.
Gustaf och Clara Förlovade De planerar en intim vigsel nästa sommar.
Nils och Elsa Inget Seriöst De är fortfarande singlar, men håller förbindelse som goda vänner.

Har något par blivit tillsammans från showen?

Naturligtvis gjorde några! Även om det var mindre dramatiskt än TV-versionen, har vissa par hittat både vänskap och romantik i det verkliga livet. Trots drama, tårar och den ibland lite för intensiva skärmenillverkan, visar ”älskar älskar inte” att äkta kärlek faktiskt kan blomstra från de mest osannolika situationerna. Man kan säga, att de gick in som främlingar och kom ut som hjärtats kompisar.

Vilket par gillade publiken mest?

FungeNorma och Sture. De två stackarna började med att navigera genom den skräckinjagande dating-poolen, och hamnade med att vinna miljoner hjärtan över hela nationen. Vi äls

Relaterade inlägg