Hur vet man om man är blockad på instagram

by baggu

Är jag blockad på Instagram?

Vän, är du orolig om någon har blockerat dig på Instagram? Det är naturligt att känna sig lite orolig över detta. Se, det ingen direkt notifiering som talar om för oss när orginal noble har givit oss axeln. Men oroa dig inte, här är ett par metoder för att ta reda på ”hur vet man om man är blockad på Instagram”.

Kolla deras profil

Det enklaste sättet att se om du har blivit blockerad är att- helt enkelt- besöka personens profil. Om du inte kan hitta det via sökmotor eller genom att skriva in URL:en, kan du ha blivit blockerad.

Sök genom dina DM

Om du har haft misstankar för länge sedan, kan du kolla dina DM med den personen. Om meddelandet inte är levererade eller finns i en tråd markerade som ”Användare inte hittad” , kan du ha blivit blockerad.

Kolla kommentarer och gilla

Försök att hitta gamla inlägg där personen har kommenterat eller gillat. Om du klickar på personens namn och det leder till en ”Användaren inte hittad” -sida, kan du ha blivit blockerad.

Tecken Metod Resultat
Profilen finns inte. Kolla deras profil. Du kan vara blockerad.
Meddelandet levereras inte. Sök genom dina DM. Du kan vara blockerad.
”Användaren inte hittad” Kolla kommentarer och gilla. Du kan vara blockerad.

Vän, det här är bara den grunda nivån- och man bör inte dra förhastade slutsatser. Det kan vara tekniska problem eller de kanske bara har avaktiverat sitt konto. Men om du fortfarande har en känsla av oro, kan det vara dags att prata med personen direkt. Lycka till!

Relaterade inlägg