Hur mycket kostar det att byta skärm på iphone 11

by baggu

Hur mycket kostar det att byta skärm på iPhone 11?

Du har släppt din iPhone 11, knäckt skärmen och undrar nu ”hur mycket kostar det att byta skärm på iPhone 11?” Skärmbytet på en iPhone 11 är inte precis ett fynd, men detta kan vara en billigare lösning än att köpa en helt ny mobiltelefon. Nedan följer information om kostnaderna.

Service Pris Garanterad reparationsperiod
Skärmbyte iPhone 11 via Apple Store 1.725 sek 90 dagar
Skärmbyte via auktoriserad servicepartner Varierar Kontrollera med återförsäljaren
Skärmbyte i en oberoende mobilreparationsbutik Ca 1.000 sek Varierar
DIY skärmbyte Ca 500 sek (för delar) Inga

Den mest pålitliga servicen kommer från Apple själva eller en auktoriserad servicepartner. En oberoende butik kanske kan erbjuda dig ett bättre pris, men det kan påverka både kvaliteten på jobbet och den framtida funktionen av din iPhone. Dessutom kan det vara frestande att göra det själv (DIY) men det kräver en viss nivå av teknisk skicklighet och det kan bli mycket dyrare om du förstör något.

Vilka faktorer kan påverka kostnaden att byta skärm på en iPhone 11?

Det är flera faktorer som kan påverka kostnaden. En av dessa är var du väljer att få det utfört. Som visat i tabellen ovan, skiljer sig priserna beroende på om du går direkt till Apple, till en auktoriserad partner eller till en tredje part. Även kostnaden för delar och arbetskraft varierar mellan olika reparatörer.

En annan faktor är skärmens skick. Om skärmen är lätt sprucken kan det vara billigare än om den är helt krossad. Dessutom, om det finns fler problem med telefonen än bara skärmen, så kommer det att öka kostnaderna ännu mer.

Sammanfattningsvis är det svårt att ge ett exakt pris för att byta skärm på en iPhone 11. Men generellt sett kan du förvänta dig att det kommer att kosta någonstans mellan 500 sek och 1.725 sek bero

Relaterade inlägg