skin

Hur får man en glow up

by baggu

Uttrycket “glow up” har fått stort genomslag på sociala medier och nämns i otaliga videor och instagraminlägg. I korthet innebär en glow up att man förändrar sitt utseende och blir snyggare. Skönhet ligger givetvis i betraktarens ögon, men en glow up har ofta ganska homogent resultat. I alla fall i social medier. En glow up kan även innebära att man känner sig snyggare, får en självförtroendeboost och blir en så kallad “bad bitch”. 

Det finns glow ups som sker över längre tid och glow ups som går snabbt. Vissa innebär till exempel viktnedgång eller en fitnessresa, vilket så klart tar längre tid. Om man vill delta i trenden utan att behöva lägga ner mycket tid kanske man frågar sig “hur får man en glow up snabbt”?

De vanligaste metoderna innebär att man tar en dusch, tvättar håret och använder diverse hårprodukter och inpackningar. Gör en ansiktsmask, väljer kläder med omsorg och sminkar sig extra fint. Alltså att man lägger ner lite extra tid och energi på sitt utseende. För vissa innebär det även att man tar hand om sitt inre lite extra. Kanske äter en nyttig frukost eller mediterar en stund på morgonen. 

Hur får man en glow up i ansiktet?

Om man inte är intresserad av att få en helkropps-glow up vill man kanske lägga lite extra fokus på ansiktet. Väljer man en mer långsiktig approach kan hudvårdsprodukter vara ett sätt att göra en glow up. De flesta videor gällande ämnet fokuserar på vikten av fukt och anti-aging. I korthet kan man säga att fuktkräm och solskydd har en central roll i ansiktets glow up. 

Om man vill ha snabbare resultat kan det var värt att ta några minuter och titta på en sminkvideo på Youtube, för att få tips och inspiration. Kanske känner du att du behöver forma dina ögonbryn eller bleka dina tänder? Detta kan också ingå i en glow up för ansiktet. Det viktigaste med en glow up är att du känner dig fin, självsäker och som en bad bitch. Lycka till!

Relaterade inlägg