Logan Paul VS Floyd Mayweather

by baggu

En YouTube stjärna vid namn Logan Paul och den legendariske boxaren Floyd Mayweather möttes den 6 juni 2021 i boxningsringen. Uppvisningsmatchen som pågick i 8 omgångar hölls på Hard Rock Stadium i Miami.

Vem vann av Logan Paul VS Floyd Mayweather?

Det var många som visade intresse för matchen och många tittade dessutom när den sändes. Uppskattningsvis genererade uppvisningsmatchen 50 miljoner dollar bara genom rena pay-per-view.

Därför var det säkert många som blev besvikna när ingen vinnare utsågs. Dessutom fanns ingen domare som dömde matchen. ESPN räknade själva matchen till 78-74 till Mayweather men det är ett helt inofficiellt resultat av matchen.

Logan Paul VS Floyd Mayweather eftersnack

Mayweather var ödmjuk och sa att Logan Paul överträffade hanns förväntningar. Floyd hade sagt ”Han är bättre än jag trodde han var”. Faktum är att Floyd Mayweather pensionerades med ett karriärrekord på 50-0.

Det är nog många som undrar varför en mästare av den kalibern tar sig an en YouTuber stjärna. Där den ända boxningsmatchen han gjort var en förlust, men hela matchen ses som ett underhållningsevenemang.

Medan Paul hungrar efter en revansch, är det förmodligen ett bättre val att vara nöjd med det resultat som blev. Och kunna säga att han klarade åtta omgångar mot Floyd Mayweather.

Relaterade inlägg