Vad ska man skriva till en kille som inte svarar

by baggu

Vad ska man skriva till en kille som inte svarar?

Herregud, vi har alla varit där, eller hur? Du har precis skickat ett meddelande till den där snygga killen och nu väntar du spänt på svar. Men svar kommer ingenstans i sikte. Frustrerande, med tanke på all tid och energi du lade ner på att skriva det perfekta meddelandet. Men, ingen panik! Tro mig, det finns sätt att hantera denna tystnad och jag ska berätta hur.

Förstå varför han kanske inte svarar

Det är lätt att ta det personligt när någon inte svarar, men låt oss se på det här ur ett annat perspektiv. Kanske är han upptagen. Kanske har han inget internet. Eller kanske han bara bedömer hur han ska reagera. Vi har alla våra skäl.

Orsaker till tystnaden Möjliga lösningar Din roll
Är upptagen Vänta Visa förståelse
Har inget internet Vänta Vara tålmodig
Bedömer hur han ska reagera Ge honom tid Inte ta det personligt

Var tålmodig

Upprepa inte samma text. Om han inte har svarat i tag, var tålmodig och låt honom ha lite tid. Så länge som du inte hör något från honom, låt honom sakna dina meddelanden och låta honom komma tillbaka till dig.

Var direkt men inte besvärlig

Om du verkligen känner att du behöver ett svar, var rakt på sak, men inte för aggressiv. Ett simpelt ”hej, jag väntar på ditt svar” kan göra underverk. Men bli inte för besvärlig, det kan vara en stor avstängning.

Slutligen…

Om allt detta inte fungerar, ego-checka dig själv och gå vidare. Ibland handlar det inte om vad du skriver, utan om personen på andra sidan skärmen. Hoppas denna guide har varit användbar. Lycka till med chattandet!

Relaterade inlägg