And i wonder if you know how it really feels

by baggu

Om du verkligen vet hur det känns

Vad händer om du verkligen vet hur det känns? Att veta ett svar på den frågan kan vara lika skiftande som många individer det finns. Vår förmåga att känna är intensiv och varierande, vilket gör det ibland svårt att förstå andras känslor.

Men, låt oss inte gå före oss själva. Jag undrar om du vet hur det verkligen känns när du får ditt hjärta krossat? Eller hur det känns att veta att du har lyckats efter år av hårt arbete och engagemang? Du kanske undrar hur det känns att se solnedgången från toppen av ett berg?

Känsla

Beskrivning

Reaktion

Hjärtekross En stark känsla av förlust och sorg Möjligt att gråta eller dras tillbaka
Lycka över att lyckas Glad, uppfylld, nöjd Kanske skriker du av glädje eller firar
Se en vacker solnedgång Stilla, lugn, äventyrlig Leende, fotograferar, njuter av ögonblicket

Förstår du nu hur det verkligen känns? Kanske, kanske inte. Men vet du vad? Det är helt okej. Vi är alla unika. Våra upplevelser och känslor hör till oss. Så nästa gång någon frågar dig om du verkligen vet hur det känns, vet du att det inte finns något rätt eller fel svar.

Är det verkligen så enkelt?

Ärligt talat, ja och nej. Känslor är inte alltid svart eller vit. De kommer i olika nyanser och grader och varierar från person till person. Det är det som gör oss mänskliga, unika på vårt eget sätt. Så, uppskatta dem, omfamna dem, och de kommer att bli en kraftfull del av din existens.

Relaterade inlägg